Esiintyjät

Eric Gales
Jo 16-vuotiaana ensimmäisen albuminsa julkaissut ERIC GALES saavutti samoin tein ihmelapsen statuksen. Nyt 42-vuotias kitaravirtuoosi on julkaissut kaikkiaan 14 studioalbumia. Uusimman levyn, Middle of the Roadin (2017), on kuvailtu koostuvan klassikkolevyjen aineksista: rakkaudesta ja totuudesta, hiestä ja kyynelistä. Jimi Hendrixiinkin verrattu blues rock -kitaravirtuoosi on saanut osakseen hehkutusta maailmankuuluilta kollegoiltaan, kuten Carlos Santanalta, Joe Bonamassalta ja Red Hot Chili Peppersin ja Janes' Addiction -yhtyeiden Dave Navarrolta. Galesin esiintyminen luo Rauma Bluesin teltta-areenalle taatun bluesbilemeiningin!

Earl Thomas
Kaksinkertainen Grammy-ehdokas ja nelinkertainen San Diego Music Award -voittaja Earl Thomas on paitsi blues-laulaja, myös lauluntekijä. Hänen kappaleitaan ovat esittäneet huippuartistit Tom Jonesista Etta Jamesiin ja Solomon Burkeen. Vahvalla laulullaan Thomas luo lavalla takuuvarmaa hauskanpitoa niin yleisön kuin bändinsäkin joukkoon.

Shakura S'Aida
Jo lähes neljännesvuosisadan mittaisen uransa aikana Shakura S'Aida on rikastuttanut bluesin, jazzin ja R'n'B:n skeneä sielukkaalla äänellään, intohimoisella persoonallaan ja syvälle soul-musiikilleen omistautumisella. S'Aidan tuorein albumi Time (2012) kuvastaa hänen omintakeista otettaan bluesista, soulista ja rock'n'rollista.

Travellin Brothers
Kuuden kaveruksen muodostaman EBU-voittajan Travellin Brothersin keskinäinen sielunveljeys tuntuu live-esiintymisissä yleisön sydämessä asti. Kymmenen vuotta tauotta kiertänyt kokoonpano on yli 700 keikkansa ja kuuden albuminsa jälkeen uskomattoman musiikillisen osaamisen ilmentymä. Travellin' Brothers tähtää aina aiempaa huimempiin suorituksiin. Bändin superenerginen lavaesiintyminen vie kuulijan mennessään.

THE CAPRICORN BROTHERS BAND koostuu maamme huippumuusikoista. Kitaristi Jarmo Nikun ja steelkitaristi Olli Haaviston tuoreen bändiprojektin debyyttikeikka koetaan Raumalla. Nikun ja Haaviston lisäksi yhtyeessä musisoivat Jukka Gustavson (urut ja laulu), Maria Hänninen (basso ja laulu) sekä Anssi Nykänen (rummut). Bändin tributoima vuodesta 1969 vuoteen 2014 toiminut southern rock -yhtye The Allman Brothers Band on tänä vuonna muutoinkin ajankohtainen. Tulevana kesänä ilmestyy yhtyeen tarinan ansiokkaasti kertova Alan Paulin kirja Päättymätön tie – Allman Brothers Bandin tarina. Kirjan kustantaa Aviador ja sen on suomentanut Torsti Lakari.

Uutiset

Bluesrockin kitaralegenda ERIC GALES pääesiintyjäksi Rauma Bluesiin – tapahtumassa myös kotimaisten huippumuusikoiden erikoiskokoonpano

Tiedote lehdistölle 19.4.2017

Lue lisää...

Lipunmyynti on alkanut

Rauma Blues lippuja jo saatavana

Lue lisää...

Rauma Blues VIP 2017 juhlistaa satavuotiasta Suomea!

Tarjolla makunautintoja suomalaisen keittiön runsaudensarvesta...

Lue lisää...

RaumaBlues linkkejä:

RAUMA BLUES VIP 2017
SUOMI 100 VUOTTA

Katso tästä
Roosa Lehtosen
juhlavuoden 2015
VIDEODOKUMENTTI

"Rauma Blues 30 vuotta".
Mukana mm. järjestäjien ja artistien haastatteluja ja tunnelmia...

   

Akkreditointi

 


Sponsored by: