Esiintyjät

Travellin Brothers
Kuuden kaveruksen muodostaman EBU-voittajan Travellin Brothersin keskinäinen sielunveljeys tuntuu live-esiintymisissä yleisön sydämessä asti. Kymmenen vuotta tauotta kiertänyt kokoonpano on yli 700 keikkansa ja kuuden albuminsa jälkeen uskomattoman musiikillisen osaamisen ilmentymä. Travellin' Brothers tähtää aina aiempaa huimempiin suorituksiin. Bändin superenerginen lavaesiintyminen vie kuulijan mennessään.

 

Earl Thomas
Kaksinkertainen Grammy-ehdokas ja nelinkertainen San Diego Music Award -voittaja Earl Thomas on paitsi blues-laulaja, myös lauluntekijä. Hänen kappaleitaan ovat esittäneet huippuartistit Tom Jonesista Etta Jamesiin ja Solomon Burkeen. Vahvalla laulullaan Thomas luo lavalla takuuvarmaa hauskanpitoa niin yleisön kuin bändinsäkin joukkoon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Shakura S'Aida
Jo lähes neljännesvuosisadan mittaisen uransa aikana Shakura S'Aida on rikastuttanut bluesin, jazzin ja R'n'B:n skeneä sielukkaalla äänellään, intohimoisella persoonallaan ja syvälle soul-musiikilleen omistautumisella. S'Aidan tuorein albumi Time (2012) kuvastaa hänen omintakeista otettaan bluesista, soulista ja rock'n'rollista.

 

 

 

 

Uutiset

Bluesrockin kitaralegenda ERIC GALES pääesiintyjäksi Rauma Bluesiin – tapahtumassa myös kotimaisten huippumuusikoiden erikoiskokoonpano

Tiedote lehdistölle 19.4.2017

Lue lisää...

Lipunmyynti on alkanut

Rauma Blues lippuja jo saatavana

Lue lisää...

Tiedote lehdistölle 26.1.2017

Rauma Bluesin ensimmäiset esiintyjät julki

Lue lisää...

RaumaBlues linkkejä:

Katso tästä
Roosa Lehtosen
juhlavuoden 2015
VIDEODOKUMENTTI

"Rauma Blues 30 vuotta".
Mukana mm. järjestäjien ja artistien haastatteluja ja tunnelmia...

   

Akkreditointi

 


Sponsored by: